Het totale gamma voor een badkamerrenovatie

Badkamers krijgen het zwaar te verduren met het dagelijks gebruik van water en het ontstaan van damplucht. Maar door voor een duurzame badkamerrenovatie bij ons in Bree te kiezen, zal u weer snel over een echt badkamerpaleis beschikken.

Sanitair

Bij het renoveren van huizen vormt een badkamerrenovatie één van de onderdelen die u bij ons met een gerust hart kan bestellen. Na het uitbreken van de oude installaties installeren wij het sanitair dat u heeft gekozen. U maakt voortaan gebruik van uw favoriete bad, douche en toilet. Ook de inrichting van een inloopdouche behoort tot de mogelijkheden.

Vloeren en tegels

De afwerking van de badkamer gebeurt eveneens in de stijl die u voor ogen heeft. Wij vloeren uw badkamer en brengen de tegels aan de muur. Na onze werken beschikt u over mooi afgewerkte en ingevoegde muren en vloeren.

Verwarming

Een goed werkende verwarmingsinstallatie is voor onze firma in Bree zeker een noodzaak in uw woning. Om dit uit te werken installeren wij uw volledige verwarming met ketel, waterverwarmer of boiler.

Kom tot rust in uw vernieuwde badkamer en informeer nu bij ons voor de mogelijkheden.