Onze Gyprocwerken maken het snel knus in huis

Kies voor een vlotte en duurzame afwerking van uw nieuwbouw of renovatieproject. In regio Bree zijn onze Gyprocwerken zeker de ideale oplossing voor uw woning of zaak. U zal snel kunnen schilderen en de eerste gasten uitnodigen.

Nieuwbouw

Een nieuwbouw laten plaatsen is één zaak, maar er volgen natuurlijk nog de afwerking en inrichting. Om deze taak goed te laten verlopen, denkt u best aan onze Gyprocwerken. Wij voorzien de muren en plafonds van Gyproc met een hoogstaande afwerking. Alles wordt meteen schilderklaar ingericht.

Renovaties

Vanuit Bree zijn wij eveneens uw partner om de renovatie in goede banen te leiden. Wij verzorgen totaalprojecten maar ook enkel het plaatsen van de Gyproc als u dit wenst. De muren en plafonds worden feilloos afgewerkt. Ook het bijplaatsen van nieuwe binnenmuren met Gyproc mag u aan ons vragen, net als de inrichting van uw zolder. Bij deze werken voorzien wij meteen ook de nodige isolatie wanneer dit nodig is.

Kantoren en winkels

Zaakvoerders mogen ons eveneens aanspreken om hun winkel- of kantoorinrichting door ons te laten uitvoeren in Gyproc. U heeft meteen een leuke en moderne look in uw zaak. Gecombineerd met onze schrijnwerken bent u voor u het weet klaar om de eerste klanten te ontvangen.

Voor vakkundige Gyprocwerken telefoneert u eerst naar ons.